seo

SEO Danışmanlığı ve Başarılı SEO için ipuçları

seo_linkk

Kalite bazında kimin paylaştığı ve sizinle ilgili bir paylaşımın ne sıklıkla yapıldığı etkilidir. Sosyal medya üzerinden paylaşımları arttıracak ve paylaşıma teşvik edecek şey ise yine içeriktir. Her bir haberinin, testinin, liste içeriğinin en çok paylaşıldığı sitelerden biri kendisi. Ve bunun nedeni ise kullanıcılarını çok iyi tanıması ve buna uygun içerikler üretmesi ve aynı zamanda viral yönden güçlü içerikler üretmesi. Arama motorları, sitenize gelen linklerin hepsine aynı değeri vermez. Güvenilir sitelerden gelen linkler diğerlerine göre değerli iken, bir bloga yaptığınız yorumdan size gelen link daha düşük değerli olabiliyor.

Nofollow etiketinin Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk kullanılmadığı her link aslında dofollow olarak çalışmaktadır. Bu da arama motoru sonuçlarında (SERP) sitenizin üst sıralara çıkmasını sağlamaktadır. İyi bir site içi SEO çalışması yapıldıktan sonra backlink ve site tanımı gibi çalışmalardan oluşan site dışı SEO yapılmalıdır.

  • Rankbrain, bir kullanıcının ne istediğini bulmak ve onlara bu arama için en iyi sonuçları sunmayı sağlar.
  • Yönlendirme trafiğinden hemen çıkma oranının yüksek olması bazı yanıltıcı bağlantı metinlerinden kaynaklanıyor olabilir.
  • Yoast, web sitesi sayfalarınızın başlıklarını, odak anahtar kelimenizi belirleme ve açıklama etiketlerini ayarlarken sizlere kolaylık sağlar.
  • Tıklama başı maliyetli Google Ads, Yandex, Meta, Retargeting reklamlarının yanı sıra özel medya planlama ile sitenize kaliteli kullanıcıları getiriyoruz.
  • Bu sayede, SEO stratejinizi güçlendirebilir ve arama motorlarında daha üst sıralara çıkma şansınızı artırabilirsiniz.

Markalar

  • Organik olarak da çok kullanılmaktan kıvrılan sayfada yer alabilirsiniz.
  • Site haritası, arama motorları için yol haritası niteliğinde olan dosyadır.
  • Arama motorları, sıralama belirlerken içerikleri, içeriklerin alaka düzeylerini ve anahtar kelimeleri kullanır.
  • Bizlerde marka tarafından alınan bilgiler ve almak istediğimiz cevaplar doğrultusunda SEO analiz sürecini projelendirmeye hazırlanıyoruz.

Yüksek aranma hacmine ve düşük anahtar kelime zorluğuna sahip alakalı anahtar kelimelerin en önemli üç faktörü bulunuyor. Sizlere anahtar kelime araştırmasının tripod kuralı hakkında aşağıda yer alan görseli incelemenizi istiyoruz. Bu aşamalardan birinin yer almaması durumunda başarılı bir anahtar kelime analizi gerçekleştirmiş olmazsınız. Google Analytics, web sitesi trafiğini ve ziyaretçi davranışlarını izlemenize olanak tanıyan bir hizmettir.

Önemli Entegrasyonlarla Site Trafiğinizi Yönetin, Takip Edin ve Artırın

Bu alanda çalışacağımız iş ortaklarımızı seçerken her zaman alanının en iyileri ile çalışmayı tercih ediyoruz. Tecrübesine ve yetkinliklerine duyduğumuz güven ile SEO operasyonlarımız için iş ortağımız olarak Kriko’yu seçtik ve şu beraber geçirdiğimiz kısa sürede dahi çok doğru bir karar vermiş olduğumuzu görüyoruz. Çeşitli sektörlerden pek çok lider marka içerik çalışmaları için Kriko’yu tercih ediyor. Başarı yolculuğunda Kriko’nun içerik stratejileriyle ilerleyen markaların hikayelerinden ilham alabilir, siz de kendi başarı stratejileriniz için hemen harekete geçebilirsiniz.

Son zamanlarda ise “güç” ve “güven” metrikleri de spam çalışmalar yapan siteleri cezalandırmak ve geri plana atmak için önem kazanmaya başladı. Site dışı çalışmaları link çalışmaları gibi site dışında yapılan optimizasyon çalışmalarını kapsar. Arama motorları, diğer sitelerden size verilen linklerin kalitesine, sayısına ve çeşidine bakarak size birtakım değer biçer. Google 2014 yılında HTTPS (HTTP’nin gizli versiyonu)’in SEO faktörü arasında yer aldığını açıkladı. HTTPS, kullanıcının ve kullanıcının bilgi gönderiminde bulunduğunu internet sitesiyle bağlantılarının şifrelenerek gerçekleştirileceği ve kesinlikle hiçbir 3.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *